0721.571.086

georgiana@edu-care.ro

Vezi galeria foto

Georgiana Abrudan

Fondator si trainer Centru educational EDU&CARE.

Am initiat programele de dezvoltare personala EDU&CARE din dorinta de a oferi copiilor oportunitati multiple de dezvoltare pe cale vocationala. Formarea si experienta mea profesionala ma recomanda pentru coordonarea acestor programe educative iar motivarea vine din dorinta de a construi un viitor mai bun pentru copii.

mai mult

Cristina Tudor

Invatator afterschool si Trainer NLP

Daca ar fi sa o descriem pe Cristina in cateva cuvinte, am spune "cu lipici la pitici". Si nu e usor sa iti pastrezi titulatura aceasta intr-un afterschool, cand temele sunt de multe ori "inamicii" copiilor si odata cu ele profesorii de la after. Plina de empatie si in acelasi timp riguroasa, ea reuseste sa echilibreze balanta activitatilor astfel incat copiii sa aiba randament si timp de joc sau joaca!

mai mult

Iulia Dobrescu

Invatator afterschool

Iuliei i se potriveste perfect titulatura: „invatatoarea tehno”. La curent cu tehnologia si cu puternic simt practic, ea face echipa buna cu copiii nostri pasionati de gadgeturi. Cand vine vorba de matematica, e colacul nostru de salvare! Nu se lasa pana nu ii face pe copii sa inteleaga si cea mai incurcata problema de aritmetica.

Cristina Ionescu

Profesor beforeschool si coordonator evenimente recreativ-educative

Copiii asteapta cu nerabdare atelierele si evenimentele organizate de Cristina. Are indemanare si rabdare sa puna in practica tot felul de minunatii art&craft iar la evenimente gandeste „probe” care de care mai originale. Cand e „de scoala”, cu ea nu-i loc de negocieri. Iar lectura, pasiunea ei, a cultivat-o si copiilor.

mai mult

Adriana Zdrentu

Psiholog trainer curs „CU succes pe scena vietii”

Loredana Draghici

Profesor engleza

Cristina Herea

Cristina Herea, jurnalista Romania TV, este emblema Centrului educational EDU&CARE in materie de inteligenta lingvistica si interpersonala. Ea este fondatoarea si partenera noastra la atelierul de jurnalism pentru copii, primul curs romanesc de televiziune si presa scrisa pentru copiii cu varsta intre 6-14 ani.

mai mult

Anca

Studentă Erasmus la Conservatoire National Superieur Musique et Dance din Lyon, cu experienţă coristică în ansamblul ''Consonance'’ al Colegiului de arte Dinu Lippati, Anca este dornică să împărtăşească din experienţa ei şi să dezvolte talentul muzical al copiilor. Ea coordonează cursurile de canto şi corul EuRitMic, parte a programului “Şcoala talentelor”.

mai mult

Andra Mirescu

Pe Andra am intalnit-o la Laboratorul de distractie - atelier cu gheata carbonica pentru copii. Ma asteptam sa vad niste experimente plictisitoare, gen lectii de chimie, insa am descoperit un adevarat spectacol, regizat si pus in scena de Andra impreuna cu cei mici. Vesela, energica si amuzanta, a reusit mai bine de 1 ora sa joace si sa se joace alaturi de 25 de copii.

mai mult

Lavinia Tirzianu

Copilaroasa dar si serioasa, plina de entuziasm si foarte ambitioasa, Lavinia ii indruma la teme pe micutii scolarei. Si asta nu e tot, caci zilnic ea le pregateste tuturor activitati alese!

mai mult

Veronica Cocalea

Profesor pictura. Alaturi de Veronica copiii descopera lumea minunata culorilor si transpun pe panza propriile sentimente, trairi si idealuri.

Pe noi ne-a impresionat cu motivatia ei: " incantarea de pe fetele oamenilor atunci cand reusesc sa le ofer o frantura din Universul meu" .

mai mult

Madalina Maria Anusca

Madalina este maestra a sportului de sah, la propriu si la figurat. Iar acest lucru nu il spunem doar noi, ci si Federatia Romana de Sah care a recomandat-o oficial pentru promovarea sahului in institutii educationale. Formarea psihopedagogica la Facultatea de Psihologie si ...

mai mult

Oprea Florin

Sensei - 3DAN Aikido-Life

Experienta: curs atestat de instructor Aikido-Life, 2010-prezent clubul Atlantis, 2011-prezent scoala germana ITA-WEGMAN, 2011-prezent scoala internationala Mark Twain, 2010-2012 scoala internationala Spectrum, 2012-prezent scoala Ina Kids

mai mult

Alina Cojocaru

Nutritionist

Alina face recomandari "sanatoase si delicioase" pentru toti prietenii EDU&CARE.
Isi exerseaza zilnic acasa cunostintele in nutritie cu cei doi copii ai sai si concepe cu drag meniuri dedicate pentru pacientii cu afectiuni diabetice de la Spitalul Sf. Luca.

 

Contact

Georgiana Abrudan
Mobil: 0721.571.086
Email: georgiana@edu-care.ro

Copyright © 2018 Edu&Care.
All rights reserved.