Mobil: 0721.571.086

Email: georgiana@edu-care.ro

Georgiana Abrudan

Fondator si trainer Centru educational EDU&CARE.

Am initiat programele de dezvoltare personala EDU&CARE din dorinta de a oferi copiilor oportunitati multiple de dezvoltare pe cale vocationala. Formarea si experienta mea profesionala ma recomanda pentru coordonarea acestor programe educative iar motivarea vine din dorinta de a construi un viitor mai bun pentru copii.

mai mult

Cristina Herea

Cristina Herea, jurnalista Romania TV, este emblema Centrului educational EDU&CARE in materie de inteligenta lingvistica si interpersonala. Ea este fondatoarea si partenera noastra la atelierul de jurnalism pentru copii, primul curs romanesc de televiziune si presa scrisa pentru copiii cu varsta intre 6-14 ani.

mai mult

Luiza Moraru

Invatator de cariera cu o experienta de 20 ani in invatamantul primar, Luiza este coordonatorul afterschoolului EDU&CARE.

Foarte deschisa la nou si la curent cu tot ceea ce se intampla in invatamant, ea imbina armonios experienta scolii pedagogice romanesti cu noile concepte moderniste.

mai mult

Adina Lazar

Joviala si plina de viata, Adina este mezina echipei EDU&CARE. Ea se joaca si conduce jocul cu micii nostri cursanti "BABY SMART" . Experienta ca educator in gradinite de elita - Gradinita Litte London, Gradinita Casuta Piticilor - o recomanda pentru coordonarea acestui curs.mai mult

Luiza Neagu

Talentată, idealistă şi foarte energică, Miss Luiza le va conduce primii paşi de grădiniţă copilaşilor de la grupa "Bunnies".

Experienţa pedagogică şi tinereţea o recomandă pentru construirea şi aplicarea acestui nou model de dezvoltare personală bazat pe curricula inteligenţelor multiple. Alături de ea, fiecare iepuraş va fi inteligent în felul său!

mai mult

Mihaela Niculita

Foarte veselă şi sociabilă, cu experienţă de pedagog şi om de publicitate, Mihaela deschide şi fructifică toate mijloacele şi canalele de comunicare cu copii noştri, stimulându-le în special inteligenţa lingvistică şi interpersonală.

Fie că vorbim de copii de grădiniţă sau de şcoală, considerăm că are backgroundul necesar coordonării programului Edu&Care de dezvoltare a limbajului şi comunicării: "Cuvântul-jocul meu".

mai mult

Condrea Iuliana

Iuliana este imaginea multilingvistica EDU&CARE. Educatia multiculturala din familia mixta sasi-maghiari, studiile exclusiv in limba germana de la gradinita pana la facultate, specializarea in psihologie si blandetea cu care ne intampina, toate o califica pe Iuliana pentru a coordona cu succes cursul intensiv de limba germana.

mai mult

Anca

Studentă Erasmus la Conservatoire National Superieur Musique et Dance din Lyon, cu experienţă coristică în ansamblul ''Consonance'’ al Colegiului de arte Dinu Lippati, Anca este dornică să împărtăşească din experienţa ei şi să dezvolte talentul muzical al copiilor. Ea coordonează cursurile de canto şi corul EuRitMic, parte a programului “Şcoala talentelor”.

mai mult

Andra Mirescu

Pe Andra am intalnit-o la Laboratorul de distractie - atelier cu gheata carbonica pentru copii. Ma asteptam sa vad niste experimente plictisitoare, gen lectii de chimie, insa am descoperit un adevarat spectacol, regizat si pus in scena de Andra impreuna cu cei mici. Vesela, energica si amuzanta, a reusit mai bine de 1 ora sa joace si sa se joace alaturi de 25 de copii.

mai mult

Lavinia Tirzianu

Copilaroasa dar si serioasa, plina de entuziasm si foarte ambitioasa, Lavinia ii indruma la teme pe micutii scolarei. Si asta nu e tot, caci zilnic ea le pregateste tuturor activitati alese!

mai mult

Veronica Cocalea

Profesor pictura. Alaturi de Veronica copiii descopera lumea minunata culorilor si transpun pe panza propriile sentimente, trairi si idealuri.

Pe noi ne-a impresionat cu motivatia ei: " incantarea de pe fetele oamenilor atunci cand reusesc sa le ofer o frantura din Universul meu" .

mai mult

Ionela Buroaga

Ionela Buroaga modereaza grupurile de dezvoltare personala in cadrul cursului pentru copii "Cu succes pe scena vietii". In prezent este psiholog si psihoterapeut al cabinetului PsyHelp dar dincolo de aceasta formare si functie, o recomanda "experienta" in munca cu copiii.

mai mult

Madalina Maria Anusca

Madalina este maestra a sportului de sah, la propriu si la figurat. Iar acest lucru nu il spunem doar noi, ci si Federatia Romana de Sah care a recomandat-o oficial pentru promovarea sahului in institutii educationale. Formarea psihopedagogica la Facultatea de Psihologie si ...

mai mult

Oprea Florin

Sensei - 3DAN Aikido-Life

Experienta: curs atestat de instructor Aikido-Life, 2010-prezent clubul Atlantis, 2011-prezent scoala germana ITA-WEGMAN, 2011-prezent scoala internationala Mark Twain, 2010-2012 scoala internationala Spectrum, 2012-prezent scoala Ina Kids

mai mult

Alina Cojocaru

Nutritionist

Alina face recomandari "sanatoase si delicioase" pentru toti prietenii EDU&CARE.
Isi exerseaza zilnic acasa cunostintele in nutritie cu cei doi copii ai sai si concepe cu drag meniuri dedicate pentru pacientii cu afectiuni diabetice de la Spitalul Sf. Luca.

 

Cristina Tudor

Profesor invatator

Parteneri:

 

 

Contact

Georgiana Abrudan
Mobil: 0721.571.086
Email: georgiana@edu-care.ro

Scoala de vara  ||  Echipa  ||  Contact

Copyright © 2014 Edu&Care.
All rights reserved.