Mobil: 0721.571.086

Email: georgiana@edu-care.ro

Scoala de vara EDU&CARE - vacanta copilului tau la superlativ!
Activitati de vacanta in zona Dorobanti, Floreasca, Tei, Aviatiei.

 


Inscrie-ti copilul pana pe 15 iunie la Scoala de vara EDU&CARE si vei primi CADOU un VOUCHER cu 1 zi gratuita.

Voucherul poate fi utilizat in oricare zi de LUNI din perioada 22 iunie-17 iulie si 10-21 august in Centrul educational EDU&CARE, pentru activitatile desfasurate in intervalul orar 8-13.

Voucherul este nominal, poate fi folosit o singura data iar participarea la activitati se face doar cu programare prealabila pana in data de 15 iunie 2015.

Detalii si inscrieri: Abrudan Georgiana 0721 571 086, email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , www.edu-care.ro

 

EDU&CARE ofera copiilor o alternativa distractiva de petrecere a vacantei de vara. Prin activitati variate copiii invata lucruri noi din toate domeniile de cunoastere , exploreaza si creeaza.

Sportul si jocurile in aer liber fac parte din programul zilnic. Optional copiii pot participa la cursurile de inot desfasurate la bazinul Dinamo sau pot face si alte cursuri optionale.

In programul saptamanal sunt incluse si 2 h de limba engleza,astfel incat cei mici sa nu uite ce au invatat si sa isi largeasca orizontul lingvistic.

Fiecare zi a saptamanii este ALTFEL, cursurile sunt structurate astfel incat sa dea posibilitatea posibilitatea tuturor copiilor sa se manifeste creativ si sa se dezvolte.

Parteneri:

 

 

Contact

Georgiana Abrudan
Mobil: 0721.571.086
Email: georgiana@edu-care.ro

Scoala de vara  ||  Echipa  ||  Contact

Copyright © 2014 Edu&Care.
All rights reserved.